04.05.2024

Родина загиблого внаслідок ворожої атаки медика отримала квартиру в Одесі

Родина загиблого внаслідок російської ракетної атаки 15 березня фельдшера Сергія Ротару отримала нову двокімнатну квартиру в Одесі.

Про це повідомили сьогодні в Одеській обласній військовій адміністрації.

Благодійників у повідомленні не назвали, сказано, що квартиру родина отримала "від свідомого бізнесу Одещини". Також за рахунок небайдужого одесита житло буде обладнано всім необхідним.

Ключі та документи від оселі передав перший заступник голови Одеської ОВА Олександр Харлов.


15 березня окупанти вдарили по Одесі балістикою, запустивши з тимчасово окупованого Криму ракети Іскандер-М. За звичною практикою терористів, спершу нанесли удар по житловій забудові. Другий – за деякий час, коли на місце влучання для допомоги людям прибули медики і рятувальники, що негайно приступили до гасіння пожежі, розбору завалів і пошуку постраждалих.

Внаслідок цієї атаки терористів загинула 21 людина (місцеві мешканці, рятувальники, медики, поліцейські), понад 70 – були поранені. Серед загиблих – командир полку "Цунамі" бригади Національної поліції "Лють" Олександр Гостіщев і колишній перший заступник міського голови Одеси Сергій Тетюхін.

Було зруйновано триповерхову будівлю рекреаційного об'єкту, пошкоджено 64 будинки одеситів (чотири приватні – знищено повністю), станцію техобслуговування, інженерні комунікації газо- та електропостачання, автівки швидкої допомоги та пожежно-рятувальні автомобілі.

Фото Одеської обласної військової адміністрації.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки